Lastbil

Glasarbete på lastbil

En gemensam utmaning för både enmansåkerier och större åkerier, är kostsamma stillestånd. Genom våra mobila serviceteam förenklas logistiken kring hämtning/lämning av fordon, då behovet av glasarbeten anpassas till er verksamhet. Vi arbetar dagligen mot både åkerier direkt samt auktoriserade serviceverkstäder. På våra lokala verkstäder lagerför vi glasmodeller för de ledande varumärkena – en förutsättning för en tids- och kostnadseffektiv service.

Vår samlade specialistkompetens, flexibla service och tillgänglighet gör oss till en rekommenderad glasinstallatör till de flesta försäkringsbolagen. Har du en giltig glasförsäkring ombesörjer vi kontakten med ditt försäkringsbolag. Allt du behöver göra är att fylla i en förenklad skadeanmälan. Väl på plats finns även möjlighet till stenskottslagningar på övriga fordon – en stor besparing både för dig, försäkringsbolaget och miljön.

Välkommen att boka tid online för stenskottslagning eller byte av din vindruta hos någon av våra nio verkstäder runt om i Sverige.

Boka tid för din ruta

Vår kompetens sträcker sig över flera affärsområden. Men de har en sak gemensamt, nämligen stora rutor.
Du når oss på telefon 020-599 599 eller via kontaktformuläret nedan.

OBS! Om du har en Glasförsäkring ska du fylla i skadeanmälan (pdf) som du sedan tar med dig och lämnar in personligen.

GDPR