Jobba hos oss

Vi söker montörer

Vill du ha ett praktiskt jobb med varierande arbetsuppgifter? Vill du jobba på ett växande företag i framkant tillsammans med härliga kollegor? Då ska du söka till Svenska Bussglas!

Gemenskap och sammanhållning

Svenska Bussglas grundades 1999 och är Sveriges ledande specialist på glas för tunga fordon. Vi är ett tajt team om ca 60 medarbetare som ser till att bussar och annan tung trafik inte står stilla på grund av glasskador. Vi lagar, renoverar och byter glasrutor ute hos kunder eller från våra anläggningar i Emmaboda, Göteborg, Karlstad, Malmö, Motala, Stockholm, Sundsvall, Uddevalla och Örebro. Hos oss sitter familjeföretagskänslan i väggarna och vi som jobbar här kommer från många olika bakgrunder. Vi gillar att jobba tillsammans i team – på så sätt lär vi oss och inspireras av varandra.

Har du ingen erfarenhet från yrket? Vi lär dig!

Det finns inga skolor man kan gå för att bli bussglastekniker. Med rätt inställning och fallenhet för praktiskt arbete kommer du lära dig allt du behöver – det ser vi till! Det tar ungefär två år att bli en färdig bussglastekniker och under tiden som du jobbar och lär dig får du självklart betalt. Vi jobbar alltid i team om två för att säkerställa rätt kompetens på varje jobb vi gör. Hos oss får du ett varierande och spännande jobb där ingen dag är lik den andra.

 

Skicka en ansökan

Ålder & körkort

Svenska Bussglas är en del av Cary Group, där alla företag kommer från en lång tradition av entreprenöriella familjeföretag som alltid haft kunden i fokus och ett långsiktigt perspektiv på sin verksamhet. Svenska Bussglas har starka rötter i Sverige – och med samarbete kring nya tjänster inom Cary Group ser vi en stark tillväxt i såväl Sverige som i övriga Europa. Familjeföretagskänslan är även det som guidar oss i en gemensam framtid. 

Att vi växer skapar nya möjligheter för oss som jobbar här att fortsätta utvecklas. Med nya tjänster i vårt kunderbjudande och genom att kunna ta på oss nya ansvarsområden, dela kunskap och växa in i nya roller i en större organisation som befinner sig i ständig utveckling. Det skapar också en trygghet. Vi är här för att stanna, och vi tar hand om våra medarbetare.