Buss

Vi byter bussglas

Svensk kollektivtrafik transporterar dagligen miljoner människor till och från arbeten, utbildning och fritidsaktiviteter. En buss som inte kan avgå enligt tidtabell, skapar inte bara störningar i trafiken utan generera även höga kostnader för operatören. Med oss som servicepartner minimeras kostsamma stillestånd, orsakade av glasskador. Genom ett centraliserat supportlager till våra regionala och lokala lager, mobila serviceteam och erfarna glasmontörer erbjuder vi högkvalitativa glasbyten och glasreparationer precis i tid. Vårt unika affärssystem håller oss uppdaterade med våra kunders fordonsflottor och hjälper oss anpassa lagerhållningen för framtiden och kommande behov.

Bland våra kunder återfinns såväl internationella-, som regionala och lokala operatörer – alla med en sak gemensamt: kostnadsmedvetenhet i kombination med behovet av en driftsäker samarbetspartner oavsett geografiskt läge.

Välkommen att boka tid online för stenskottslagning eller byte av din vindruta hos någon av våra nio verkstäder runt om i Sverige.

Boka tid för din ruta

Vår kompetens sträcker sig över flera affärsområden. Men de har en sak gemensamt, nämligen stora rutor.
Du når oss på telefon 020-599 599 eller via kontaktformuläret nedan.

OBS! Om du har en Glasförsäkring ska du fylla i skadeanmälan (pdf) som du sedan tar med dig och lämnar in personligen.

GDPR