Nyheter

Stort intresse från försäkringsbranschen för webbinarium om kalibrering

mars 2024

Den 7 mars 2024 presenterade Dansk Bilglas, i samarbete med fordons- och livsstilsexperten Christian Grau, ett spännande webbinarium fokuserat på kalibrering av vindrutkameror i samband med byte av vindruta. Evenemanget blev en stor framgång och väckte betydande intresse inom försäkringsbranschen.

Representanter från 24 olika försäkringsbolag deltog och Christian Grau och tre experter guidade åhörarna genom ämnet. Dansk Bilglas hade sammansatt ett team av experter inom området:

Hans Christian Matthiesen, kategorichef

Hella Gutmann Solutions A/S – expert på ADAS-kalibrering

Rune Amdi, ägare och tekniker, DKVO – Tesla-specialist

Christian Henningsen, teknisk chef, Dansk Bilglas A/S – ledande expert på ADAS-kalibrering

Webbinariet fokuserade på konkreta exempel och möjligheter för att ge deltagarna insikter både i lösningar och utmaningar med kalibrering. För att säkerställa de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt webbinarium hade Dansk Bilglas ingått ett avtal med LivePro ApS för genomförandet av webbinariet, vilket hjälpte till att säkerställa ett professionellt utförande.

Feedbacken på webbinariet var övervägande positiv. Deltagarna ansedde att evenemanget för att vara informativt och givande, och Dansk Bilglas ser över att organisera liknande evenemang i framtiden.

För mer information, kontakta gärna:

Helene Gustafsson, Head of Corporate Communication, Cary Group
Tel: +46 70 868 40 50
Email: Helene.gustafsson@carygroup.com

Om Dansk Bilglas
Dansk Bilglas är ett av de ledande företagen för reparation och utbyte av fordonsglas i Danmark med över 20 verkstäder och mobila enheter.

Om Cary Group
Cary Group är specialister på hållbara lösningar för reparation och byte av fordonsglas med ett kompletterande erbjudande för reparation av bilskador. Genom god tillgänglighet, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi våra kunder att göra enkla och hållbara val. Vi kallar det Smarter solutions for sustainable car care. För mer information, besök www.carygroup.com.

webinar
Tillbaka till nyheter