Nyheter

Cary Group stärker sin marknadsposition i Storbritannien genom förvärvet av J Huggins and Son Limited

december 2023

Cary Group har tecknat ett avtal om att förvärva 100% av det brittiska företaget J Huggins and Son Limited. Företaget är en av Storbritanniens främsta leverantörer för reparation och byte av fordonsglas, och förvärvet är en viktig del i att befästa Cary Groups position i Storbritannien. J Huggins and Son Limited ingår också i samma konsortium som Cary Group i Storbritannien, National Windscreens.

Förvärvet av J Huggins and Son är en viktig del av vår strategi för att ytterligare stärka och befästa vår marknadsposition i Storbritannien. Det är en välskött verksamhet och vi ser fram emot att de blir en del av Cary Group”, säger Anders Jensen, VD Cary Group.

Förvärvet av J Huggins and Son Limited innebär att Cary Groups verksamhet nu utgör majoriteten av National Windscreens-konsortiet, och därmed representerar cirka 95% av konsortiets totala intäkter. Storbritannien är Cary Groups näst största marknad.

J Huggins and Son Limited grundades 1971 och har alltid varit familjeägt med 17 verkstäder för reparation och byte av fordonsglas samt en grossistverksamhet. Företaget har cirka 120 anställda. Förvärvet förväntas slutföras i februari 2024.

För mer information, vänligen kontakta:

Helene Gustafsson, Kommunikationschef Cary Group
Tel: +46 70 868 40 50

Om Cary Group
Cary Group är specialister på hållbara lösningar för reparation och byte av fordonsglas med ett kompletterande erbjudande för reparation av bilskador. Genom god tillgänglighet, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi våra kunder att göra enkla och hållbara val. Vi kallar det Smarter solutions for sustainable car care. För mer information, besök www.carygroup.com

Tillbaka till nyheter