Nyheter

Cary Group publicerar Hållbarhetsrapport för 2022

mars 2023

Cary Group, en ledande europeisk leverantör av tjänster inom reparation och byte av bilglas, publicerar idag sin hållbarhetsrapport för 2022. Cary Group erbjuder tjänster som hjälper till att upprätthålla livslängd, värde och säkerhetsfunktioner på motorfordon. Att ta hand om och reparera i stället för att byta ut med socialt ansvar och minimal miljöpåverkan, är grunden för hållbarhet hos Cary Group.

Anders Jensen, VD Cary Group kommenterar:

”Under 2022 har vi framgångsrikt fortsatt att bygga mot vår vision att erbjuda kunderna vad vi kallar sustainable solutions for smarter car care. Vår vision är att leda vägen i vår industri när det gäller hållbarhet. Under året har vi gjort framsteg inom alla våra tre fokusområden hållbarhet – Klimat, Medarbetare och Styrning. När vi går in i 2023 återstår många viktiga utmaningar från 2022. Jag tror dock att Cary Group är väl rustade att leverera ännu ett framgångsrikt år, tack vare vår bevisade förmåga att hantera förändringar och styrkan hos Cary Group-teamet och vår verksamhet som helhet. 2023 kommer vi att ta fler steg mot en mer hållbar framtid, och det är med stolthet vi har ansökt att få våra klimatmål verifierade enligt Science Based Targets Initiative som en tydlig skillnad när det gäller att minska koldioxidutsläppen”.

För att läsa rapporten i sin helhet, besök www.carygroup.com

För mer information, vänligen kontakta:

Helene Gustafsson, Kommunikationschef Cary Group
Tel: +46 70 868 40 50
Email: helene.gustafsson@carygroup.com

Om Cary Group
Cary Group är specialister på hållbara lösningar för reparation och byte av fordonsglas med ett kompletterande erbjudande för reparation av bilskador. Genom god tillgänglighet, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi våra kunder att göra enkla och hållbara val. Vi kallar det Smarter solutions for sustainable car care. För mer information, besök www.carygroup.com.

Cary Group publicerar Hållbarhetsrapport för 2022

Tillbaka till nyheter