Nyheter

Cary Group lanserar ny hemsida

mars 2024

Cary Group, en ledande aktör på den europeiska marknaden inom reparation och byte av fordonsglas, är stolta över att tillkännage den officiella lanseringen av sin nydesignade hemsida, www.carygroup.com. Den nya webbplatsen har en modern design, intuitiv navigering och innehåller förbättrad information om Cary Group, dess historia, tjänster och Europeiska konsolideringsresa.

"Vi är glada över att presentera vår förnyade koncernhemsida. Den nya hemsidan visar upp ett förbättrat och mer enhetligt hem för vårt erbjudande och våra tjänster, ett utökat medarbetaravsnitt samt en ny sektion riktad mot entreprenörer inom bilglas som vill vara en del av Cary Group-familjen”, säger Helene Gustafsson, Head of Corporate Communication på Cary Group.

Besökare uppmanas att utforska hemsidan samt registrera sig för pressmeddelanden för att hålla sig informerade om de senaste branschtrenderna inom fordonsglas såväl som annan information om Cary Group.

Projektet att ta fram en ny hemsida gjordes i samarbete med Essen International.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Helene Gustafsson, Head of Corporate Communication, Cary Group
Tel: +46 70 868 40 50
Email: Helene.gustafsson@carygroup.com

 

 

Om Cary Group
Cary Group är specialister på hållbara lösningar för reparation och byte av fordonsglas med ett kompletterande erbjudande för reparation av bilskador. Genom god tillgänglighet, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi våra kunder att göra enkla och hållbara val. Vi kallar det Smarter solutions for sustainable car care. För mer information, besök www.carygroup.com.

CaryGroup Linkedin-photo MobileDesktop 1200x627px
Tillbaka till nyheter