Regionsäljare

7 dec, 2022

Om Svenska Bussglas

Svenska Bussglas är ledande inom reparationer och byten av stora fordonsglas. Företaget grundades 1999 i Arvidsjaur av VD Per Markström och är idag verksamt över hela Sverige, med verkstäder i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Karlstad, Motala, Emmaboda och Örebro. Vi arbetar med alla typer av fordon oavsett märke och modell inom de tunga segmenten; buss, hus- och lastbil samt tåg (spårvagn, tunnelbana, tåg) och anläggningsmaskiner. Våra serviceteam har stor mobil verksamhet och är alltid ”nära till hands” och kan utföra våra uppdrag med kort varsel på plats hos kunden. Svenska Bussglas är en del av koncernen Cary Group. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. www.svenskabussglas.se

Ditt jobb hos oss

Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver därför förstärka vår säljorganisation med en regionssäljare till mellersta och norra Sverige, med utgångspunkt huvudkontoret i Motala.

I din roll som regionssäljare kommer du arbeta på resande fot och i huvudsak bedriva nykundsbearbetning i syfte att utöka marknadsandelen i dina regioner. Det är därför viktigt att du är van att arbeta självständigt. Som regionssäljare representerar du din arbetsgivare och dennes produkter och tjänster på plats hos kund. Du kommer även vara behjälplig vid prisförfrågningar till befintliga kunder. Du kommer att rapportera till marknadschef.

I tjänsten ingår resor till kunder. Det är därför nödvändigt att du kan planera din tid på ett effektivt sätt och du förutsätts ha B körkort. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och du är vidare van vid att arbeta med Officepaketet. Tjänstens omfattning är heltid (100%). I tjänsten ingår tjänstebil. Lön enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi tror att du är en handlingskraftig person som ”triggas” av utmaningar och att leverera resultat. Uthållighet och envishet att lösa uppgifter på ett målinriktat sätt är ledord för dig. Då vi jobbar nära våra kunder tror vi att du är prestigelös och har en hög känsla för service.För att kunna möta våra kunders nuvarande såväl som framtida krav är det naturligt för dig att ha ett proaktivt förhållningssätt när det gäller att utveckla organisationen.

Kontaktuppgifter

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Skicka in en presentation av dig själv tillsammans med ditt CV inklusive referenser senast 2022-12-15 till jenny.rosander@carygroup.com

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.Vi ser fram emot att höra från dig!

Tillbaka till nyheter