Nu kan vi stolt presentera vår nya hemsida

20 jan, 2023

I vår strävan efter att göra våra tjänster ännu mer lättillgängliga, har vi nu tagit ytterligare ett steg framåt och lanserat en enklare, tydligare och mer informativ hemsida. Här kan du läsa kring oss som bolag och vår koncern, det vi brinner för och vad vi kan erbjuda dig som kund eller – varför inte – dig som söker efter nya utmaningar.

Med ett nytt utseende, nya och förbättrade funktioner är det nu ännu enklare att förstå vårt erbjudande samt hur vi kan hjälpa just dig i din verksamhet eller vardag. Den nya designen är vidare responsiv för bättre användarupplevelser, vilket innebär att hemsidan givetvis anpassar sig till din skärm oavsett vilken enhet du använder.

Sist men inte minst är vår hemsida också en del av en större helhet – Svenska Bussglas genom sina varumärken Cary Bussglass och Dansk Busglas, gör oss till en nordisk spelare för tung trafik och det kommer framöver finnas en igenkänning mellan alla bolags hemsidor. Vi ser fram emot att även kunna presentera de hemsidorna för dig!

Tillbaka till nyheter